Wie is mijn huisarts?

Wie is mijn huisarts?

 

In Thermion werken zeven vaste huisartsen, één vaste waarnemer en één huisarts-in-opleiding voor meer dan negenduizend Lentse mensen. Dat zijn teveel dokters om allemaal kennis mee te maken. Omgekeerd is het voor de huisarts ook niet mogelijk om al deze patiënten te (leren) kennen.

Om het voor u en voor ons overzichtelijk te maken hebben we de praktijk in twee ‘units’ opgedeeld:

 

Unit A: hierin werken de huisartsen Dhr. Kiers, Dhr. Schers, en Mw. Vreugdenhil

Unit B: Hierin werken Dhr. Jaspers, Dhr. Van de Laar en Mw. Luijks. Mw. Van Laanen is als vaste waarnemer aan Unit B verbonden.

 

Als patiënt bent u ingeschreven bij één van de zes vaste huisartsen. De zorg voor u zal geleverd worden door deze vaste huisarts én /of de andere huisartsen die bij de betreffende unit horen. Wij streven ernaar u zoveel mogelijk door dezelfde arts te laten helpen. Maar bij afwezigheid van deze arts, of als in verband met spoed niet gewacht kan worden tot de ‘vaste’ arts plek heeft, zult u geplaatst worden bij één van de andere artsen binnen de unit. Als u zelf een voorkeur heeft voor een van de andere artsen binnen de unit dan is het geen enkel probleem om daarmee een afspraak te maken. Indien u een voorkeur heeft met een arts uit de andere unit dan verzoeken wij u dit met uw vaste arts te bespreken.

 

Hoe zit dat met de andere artsen en medewerkers?

Huisarts Mw. Scherpbier heeft beperkt spreekuur en is beschikbaar voor patiënten van beide units. De huisarts-in-opleiding werkt met name voor unit B maar zal zo nodig ‘bijspringen’ voor unit A. De praktijkondersteuners werken voor beide units maar ook voor hen geldt dat vervolgafspraken zoveel mogelijk bij dezelfde praktijkondersteuner gepland worden. Ons team van assistentes is niet gebonden aan een unit en zijn dus beschikbaar voor alle patiënten.