Herhaalrecepten

Herhaalrecepten. Onder herhaalrecepten vallen de medicijnen die u chronisch gebruikt en/of medicijnen die u met toestemming van de huisarts bij klachten opnieuw mag herhalen. Andere medicatie, zoals een antibiotica kuur of pijnstilling die u ooit eens heeft gehad behoren niet tot de herhaalmedicatie. Bij die herhaalverzoeken dient u contact op te nemen met de assistente.

Recepten die 's ochtends worden voorgeschreven door uw arts, gaan automatisch naar apotheek "de Waal" in Lent. Bent u elders ingeschreven, meldt dit dan tijdens het spreekuur of bij een van de assistentes.

Er zijn drie mogelijkheden om uw herhaalrecepten aan te vragen:

1) Via de Herhaalmedicatiebrievenbus van de Huisartsenpraktijk Thermion: U deponeert de etiketten van de oude doosjes uitgeknipt en gebundeld in onze brievenbus links naast de hoofdingang. Recepten die op een werkdag voor 10.00uur in de brievenbus zijn gedeponeerd liggen de volgende werkdag na 16.00uur klaar bij de apotheek of worden tussen 15.00uur-18.00uur de volgende werkdag bij u bezorgd.

2) Via onze website www.huisartsenthermion.nl via onze Herhaalrecepten module. Om hiervan gebruik te kunnen maken dient u zich eenmalig te registreren op onze website. Let op: wanneer uw gezin maar 1 e-mailadres heeft kunt u deze wel voor meerdere gezinsleden gebruiken. U dient wel per gezinslid een apart account aan te maken; dit om verwarring en fouten te voorkomen. Dus u kunt hetzelfde e-mailadres gebruiken maar met een ander wachtwoord.

Recepten die op een werkdag voor 10.00uur online worden aangevraagd liggen de volgende werkdag na 16.00uur klaar bij de apotheek of worden tussen 15.00uur-18.00uur de volgende werkdag bij u bezorgd.

3) Indien u chronische medicatie gebruikt kunt u ook een verzoek tot automatisch herhalen indienen bij de apotheek ("pro actief herhalen"). De medicatie wordt dan twee maandelijks automatisch voor u herhaald en voor u klaargelegd of bij u thuis bezorgd.

Openingstijden apotheek de Waal: maandag t/m vrijdag 08:30-18:00 uur.